Каква е функцията на интелигентното огледало за баня?

- 2023-03-08-

Днес има много видове огледала на пазара за продажби, но не е лесно да изберете подходящо. На този етап много хора използват традиционни огледала. Не е лесно да прикрепите прости лещи към стената. Неудобно е да добавите огледална рамка към огледалото. Понякога електрическата крушка в банята е твърде дълга и цветността не е достатъчна. Трудно е да се види дали гримът е близо до дрехите, когато рисувате грим. Много е лесно да се разсмееш. Ето защо се появи битова декорация, наречена led интелигентно огледало за баня. Състои се от ултраплатинени лещи и профилна рамка от алуминиева сплав за санитарен фаянс, заобиколена от лента за светодиодна светлина, така че може да бъде ярка и когато се използва като огледало. Има три цвята на светлинния ефект, включително студено бяло, естествена светлина и топло жълто. Не го подценявайте. Това е не само огледало, което ще блести, но има и много функции.



Вградената лупа с висока мощност може разумно да се справи с функцията за запитване дали гримът е удобен или не. Когато се монтира в банята, не е нужно да се притеснявате за замъгляването на огледалото, тъй като е оборудвано със стъклен филм против замъгляване и режимът на нагряване на филма против замъгляване се включва, когато е включен, така че колкото и водна пара, няма да се замъгли.



Твърдо вярвам, че много хора са пропуснали обаждането в случай на миене на баня. Понякога ключовият телефон на клиента не може да бъде отговорен, което може да навреди на бизнеса. Тъй като имате това огледало, не е нужно да се притеснявате. Може да ви помогне да отговорите на телефона и да ви попречи да го пропуснете. Трябва да призная, че Bluetooth функцията може да бъде свързана към мобилния телефон. Можем да слушаме музика на мобилния телефон, когато се къпем в банята. Много е лесно да се намокрите от водни капки по мобилния телефон. Bluetooth функцията на LED интелигентното огледало за баня може да ви помогне много добре да се справите с този проблем. Просто комбинирайте Bluetooth на мобилния телефон на огледалото с Bluetooth на мобилния телефон на мобилния телефон, отворете софтуера за възпроизвеждане на музика и звукът ще излезе от огледалото. Той може да регулира размера на звука и да заобиколи звуковия ефект с 3d, така че да усетим красивото изживяване.