Интелигентното огледало за баня отваря нова ера в обзавеждането на дома

- 2022-11-24-

LED смарт огледало за баняе едно от модерните мебели за интелигентен дом. Ние твърдо вярваме, че повечето от домакинските санитарни изделия или приложения са основно огледала за баня. Нека се запознаем с интелигентната му зона.



1ã Индикация за време и температура

Това интелигентно огледало за баня е базирано на огледалото на системата за мобилен телефон Android. Той може да проектира системния софтуер и декорацията на дома заедно, като показва времето и температурата в реално време.


2ã Получавайте информация в реално време

Позволява на клиентите да питат за днешните новини, температура и друга информация въз основа на докосване на екрана на дисплея, когато мият ръцете си или почистват лицата си. Освен това им позволява да оставят думи за своите роднини и да проследяват чешмяната вода и консумацията на енергия у дома.


3ã Функция за слушане на музика

Интелигентността на интелигентното огледало за баня се отразява и в мрежовата връзка и слушането на онлайн музика чрез Bluetooth. Насладете се на слушане на музика в банята.



4ã Против запотяване

В момента всички интелигентни огледала за баня на пазара могат да осигурят допълнителен ефект против запотяване, което е една от разликите между интелигентните огледала за баня и обикновените огледала за баня. С ефекта против запотяване не е необходимо да търкате стъклото на огледалото с кърпа след всяко къпане, за да виждате ясно, така че да можете да видите себе си истински.


5ã Влагоустойчив

Като цяло огледалата с LED светлини и сензорни превключватели могат да се нарекат интелигентни огледала за баня. Поради превключвателя на захранването вътре, много хора се притесняват, че ще получат вода вътре. Всъщност няма място за притеснение.



6ã Антиръжда

Този вид интелигентно огледало за баня също има предимството, че не ръждясва лесно и има дълъг експлоатационен живот. Това също означава, че не е необходимо да сменяте огледалото в банята поради проблема с корозията на огледалното стъкло.


Ningbo Lux Universe Lighting Technology Co., Ltd.се фокусира върху научноизследователска и развойна дейност и производство наLED интелигентни светлинни огледалав продължение на 12 години. Мощните производители, производителите на източници, продават и персонализират LED интелигентни светлинни огледала директно. Със силни високотехнологични възможности, новаторски дизайн, изящна изработка, отлично качество и внимателни услуги, Dapai Mirror Industry се превърна в последователния избор на петзвездни хотели, обществени места и декорация на дома за своитеумни огледала,умни огледала за грим, огледала за декорация на дома,умни огледала за баняи холивудски огледала с крушки, Той е установил добри отношения за сътрудничество с много фирми, дизайнерски институти, строители, производители на строителни материали и е посрещнал нуждите на клиентите за масово персонализиране и малки партидни поръчки.